English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית | Eestlane | ଓଡିଆ | Euskara | Беларуская | Íslenska | Bosanski | فارسی | Pilipino | ជនជាតិខ្មែរ | ქართველი | ગુજરાતી | Kreyòl ayisyen | Кыргызча | Català | ಕನ್ನಡ | Hrvatski | Kurdî | Latvietis | Malti | मराठी | മലയാളം | Bahasa Melayu | বাংলা | ဗမာ | नेपाली | ਪੰਜਾਬੀ | پښتو | සිංහල | Soomaali | Тоҷикӣ | తెలుగు | தமிழ் | ئۇيغۇر | O'zbek | اردو | Magyar | հայերեն | bahasa Indonesia
English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית |
Logo of www.pptrack.net Почетна страница на веб -страница >> Пребарување на логистички пакет [Меѓународен товар Шангај Кјангнан]
[Меѓународен товар Шангај Кјангнан] Logo Официјална веб -страница за логистика на [Меѓународен товар Шангај Кјангнан]: www.qnexp.com
Може да следите и пребарувате само до 100 логистички пакети [Меѓународен товар Шангај Кјангнан] истовремено!
Може да следите и пребарувате само до 100 логистички пакети одеднаш, и секој број за логистичко следење зафаќа една линија. Ако вкупниот број надмине 100, системот автоматски ќе го игнорира логистичкиот број за следење што го надминува максималното ограничување на бројот!
「 Вкупниот број логистички пакети што ги внесувате: 0 」
Вкупен број на пакетиНе е најденоУште на логистички пат ...Пакетот е доставен до неговата дестинација!Пакетот е вратен на местото на поаѓање!Привремено е приведен и прегледан од царината!Други видови на абнормални состојби!
0000000
Сериски бројСледење број на логистички пакетСтатус на логистички превозИзвор на информации за податоциВремето на ажурирање што одговара на најновите 1 логистички информации за следењеВреме на поаѓањеКумулативно време на транспортСервисна локацијаНајновото 1 парче логистичка информација за следењеПогледнете повеќе детали
「 Нема ограничување на зборови за копираната содржина што одговара на ова копче. Копираната содржина можете да ја примените на: е -пошта, документи txt, Office Word, итн.
Ако вкупниот број на пакети надминува 15, Ве молиме, не ја применувајте содржината што сте ја копирале во прозорецот за дијалог за разговор на социјалниот софтвер, бидејќи повеќето од нив може да имаат строги ограничувања на зборовите. 」
Ако вкупниот број на пакети не надминува 15, Можете да го користите ова копче за превод бидејќи бројот на зборови на Google Translate е ограничен на 5000 знаци. 」
Бидејќи вкупниот број на вашите логистички пакети надмина 15, Можете да ги користите посветените копчиња подолу за да копирате или преведете логистички информации за следење. Различни опсези на сериски броеви одговараат на различни посветени копчиња! ↓」
↓ Внесете клучни зборови за да пребарувате информации за логистика за следење ↓

Ако системот ги најде вашите клучни зборови од информациите за следење на логистиката,
Бојата на позадината на клучниот збор станува црна!
「 Кумулативниот број логистички парцели што одговараат на клучните зборови: 0
↓ Внесете го времето за одложување на вашиот логистички превоз ↓
дена / часа / минути / секунди.
Ако кумулативното време на транспорт на логистичкиот пакет го надминува времето на одложување на транспортот што го внесовте,
Бојата на позадината на списокот ќе се смени во кафеава!

Статусот на транспорт на логистичкиот пакет ќе се смени на: * Логистичкиот превоз е одложен.
Можете да кликнете на [Отстрани ознака за одложување] за да ја вратите бојата на позадината на списокот.
「 Вкупниот број на логистички пакети што беа одложени за време на логистичкиот превоз: 0
「 Профил на компанија 」: Во Qiangnan International, имаме за цел да се справиме со потребата: да ги направиме парцелите побрзо и побезбедно да стигнат до нивните дестинации, истовремено намалувајќи ги трошоците за товарот и подобрување на корпоративната оперативна ефикасност. Основана во 2011 година, Qiangnan International е меѓународна компанија за експресни услуги, специјализирана за обезбедување интегрирани услуги за експрес и шпедитерски услуги. Таа е посветена да им обезбеди на клиентите глобална платформа за консалтинг и сервис за еднократна експресна управа за да го подобри брзото логистичко снабдувачко синџир на компанијата управување и ефикасност. Како давател на услуги за експрес менаџмент базиран на вашиот партнер, Qiangnan Freight е одговорен за интегрирање и конфигурирање на различни поволни ресурси на различни канали за испорака, и преку удобна и ефикасна услужна платформа, за да ги задоволи вашите разновидни потреби за услуги.
「 Официјална логистичка веб -страница 」: www.qnexp.com

「 Опис на функцијата на веб -страницата - 1 」: Различни статуси за превоз се означени со различни бои на позадината. Бројот на логистички пакети се прикажува под името на статусот на превозот. Кога ќе кликнете на бројот, бојата на позадината на листата соодветно ќе се промени.
(1) “Не е најдено” -> Бела боја на позадина,
(2) “Уште на логистички пат ...” -> Портокалова боја на позадина,
(3) “Пакетот е вратен на местото на поаѓање!” -> Црвена боја на позадина,
(4) “Пакетот е доставен до неговата дестинација!” -> Зелена боја на позадина,
(5) “Привремено е приведен и прегледан од царината!” -> Виолетова боја на позадина,
(6) “Други видови на абнормални состојби!” -> Сина боја на позадина.
「 Опис на функцијата на веб -страницата - 2 」: Кога ја користите оваа веб -страница за да го следите и пребарувате вашиот логистички пакет за прв пат во еден ден, системот ќе изврши безбедносна проверка на вашиот прелистувач и треба да почекате околу 6 до 10 секунди.
(1) Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако ја видите оваа слика: "", Ова значи дека вашето однесување за следење или IP адреса е сомнително, или отворате премногу веб -страници истовремено и често користите прашања, што предизвикува системот да го спречи вашиот уред да пристапи до оваа веб -страница.
(2) Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако ја видите оваа слика: "", Ова значи дека серверот на оваа веб -страница не го завршил одржувањето. Почекајте околу 1 минута пред да ја освежите страницата и обидете се повторно.
「 Опис на функцијата на веб -страницата - 3 」: Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако има барем еден логистички пакет што не може да ги најде информациите за следење на логистиката, можете да го користите копчето [Длабоко пребарување], но можеби ќе треба да почекате подолго!
「 Помош и упатства 」: Ако можете да ги најдете информациите за следење на пакетот користејќи ја официјалната веб -страница за логистика на DHL, но не можете да ги најдете информациите за следење на пакетот користејќи ја оваа веб -страница, испратете е -пошта за да ми ја кажете оваа ситуација: "PyShine@foxmail.com".
Формат на содржина на е -пошта: "Детална веб -страница на официјалната логистичка веб -страница на [Меѓународен товар Шангај Кјангнан]" + "Дајте ми 3 броеви за следење на [Меѓународен товар Шангај Кјангнан]. (Овие 3 броеви за следење на логистика мора да бидат способни да ја користат официјалната веб -страница за логистика на веб -страницата на компанијата за да ги најдат информациите за следење на пакетите, и сите 3 пакети се доставени до нивните дестинации!)".
Ние ќе се справиме и ќе одговориме на вашите прашања што е можно поскоро откако ќе ја добиеме вашата е -пошта! Ви благодариме за поддршката и разбирањето!!

「 Декларација за релевантни закони 」: Оваа веб -страница не е официјална логистичка веб -страница на [Меѓународен товар Шангај Кјангнан]. Ние не учествуваме во логистичките операции на компанијата. Оваа веб -страница е само платформа за следење и пребарување на логистички пакети и ви обезбедува бесплатни услуги за следење логистички пакети.
Ако имате други прашања во врска со вашиот логистички пакет [Меѓународен товар Шангај Кјангнан], ве молиме контактирајте го официјалниот телефонски сервис на логистичката компанија директно: 「www.qnexp.com」。

Copyright © www.pptrack.net
「*WebVisitedCounting*」