English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית | Eestlane | ଓଡିଆ | Euskara | Беларуская | Íslenska | Bosanski | فارسی | Pilipino | ជនជាតិខ្មែរ | ქართველი | ગુજરાતી | Kreyòl ayisyen | Кыргызча | Català | ಕನ್ನಡ | Hrvatski | Kurdî | Latvietis | Malti | मराठी | മലയാളം | Bahasa Melayu | বাংলা | ဗမာ | नेपाली | ਪੰਜਾਬੀ | پښتو | සිංහල | Soomaali | Тоҷикӣ | తెలుగు | தமிழ் | ئۇيغۇر | O'zbek | اردو | Magyar | հայերեն | bahasa Indonesia
English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית |
Logo of www.pptrack.net Почетна страница на веб -страница >> Пребарување на логистички пакет [Италија GLS Express/ GLSIT Експрес]
[Италија GLS Express/ GLSIT Експрес] Logo Официјална веб -страница за логистика на [Италија GLS Express/ GLSIT Експрес]: www.gls-italy.com
Може да следите и пребарувате само до 100 логистички пакети [Италија GLS Express/ GLSIT Експрес] истовремено!
Може да следите и пребарувате само до 100 логистички пакети одеднаш, и секој број за логистичко следење зафаќа една линија. Ако вкупниот број надмине 100, системот автоматски ќе го игнорира логистичкиот број за следење што го надминува максималното ограничување на бројот!
「 Вкупниот број логистички пакети што ги внесувате: 0 」
Вкупен број на пакетиНе е најденоУште на логистички пат ...Пакетот е доставен до неговата дестинација!Пакетот е вратен на местото на поаѓање!Привремено е приведен и прегледан од царината!Други видови на абнормални состојби!
0000000
Сериски бројСледење број на логистички пакетСтатус на логистички превозИзвор на информации за податоциВремето на ажурирање што одговара на најновите 1 логистички информации за следењеВреме на поаѓањеКумулативно време на транспортСервисна локацијаНајновото 1 парче логистичка информација за следењеПогледнете повеќе детали
「 Нема ограничување на зборови за копираната содржина што одговара на ова копче. Копираната содржина можете да ја примените на: е -пошта, документи txt, Office Word, итн.
Ако вкупниот број на пакети надминува 15, Ве молиме, не ја применувајте содржината што сте ја копирале во прозорецот за дијалог за разговор на социјалниот софтвер, бидејќи повеќето од нив може да имаат строги ограничувања на зборовите. 」
Ако вкупниот број на пакети не надминува 15, Можете да го користите ова копче за превод бидејќи бројот на зборови на Google Translate е ограничен на 5000 знаци. 」
Бидејќи вкупниот број на вашите логистички пакети надмина 15, Можете да ги користите посветените копчиња подолу за да копирате или преведете логистички информации за следење. Различни опсези на сериски броеви одговараат на различни посветени копчиња! ↓」
↓ Внесете клучни зборови за да пребарувате информации за логистика за следење ↓

Ако системот ги најде вашите клучни зборови од информациите за следење на логистиката,
Бојата на позадината на клучниот збор станува црна!
「 Кумулативниот број логистички парцели што одговараат на клучните зборови: 0
↓ Внесете го времето за одложување на вашиот логистички превоз ↓
дена / часа / минути / секунди.
Ако кумулативното време на транспорт на логистичкиот пакет го надминува времето на одложување на транспортот што го внесовте,
Бојата на позадината на списокот ќе се смени во кафеава!

Статусот на транспорт на логистичкиот пакет ќе се смени на: * Логистичкиот превоз е одложен.
Можете да кликнете на [Отстрани ознака за одложување] за да ја вратите бојата на позадината на списокот.
「 Вкупниот број на логистички пакети што беа одложени за време на логистичкиот превоз: 0
「 Профил на компанија 」: General Logistics Systems Italy SpA, со единствена регистрирана акционерска канцеларија: Via Basento 19-20098 San Giuliano Milanese (MI)-Италија. [ДДВ број: 12144660151, Милан увоз и извоз корпорација. F 02321010247, REA MILANO 1425158], работно време на канцеларијата: од 8.30 до 18.30 часот (GMT: +1)
「 Официјална логистичка веб -страница 」: www.gls-italy.com

「 Опис на функцијата на веб -страницата - 1 」: Различни статуси за превоз се означени со различни бои на позадината. Бројот на логистички пакети се прикажува под името на статусот на превозот. Кога ќе кликнете на бројот, бојата на позадината на листата соодветно ќе се промени.
(1) “Не е најдено” -> Бела боја на позадина,
(2) “Уште на логистички пат ...” -> Портокалова боја на позадина,
(3) “Пакетот е вратен на местото на поаѓање!” -> Црвена боја на позадина,
(4) “Пакетот е доставен до неговата дестинација!” -> Зелена боја на позадина,
(5) “Привремено е приведен и прегледан од царината!” -> Виолетова боја на позадина,
(6) “Други видови на абнормални состојби!” -> Сина боја на позадина.
「 Опис на функцијата на веб -страницата - 2 」: Кога ја користите оваа веб -страница за да го следите и пребарувате вашиот логистички пакет за прв пат во еден ден, системот ќе изврши безбедносна проверка на вашиот прелистувач и треба да почекате околу 6 до 10 секунди.
(1) Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако ја видите оваа слика: "", Ова значи дека вашето однесување за следење или IP адреса е сомнително, или отворате премногу веб -страници истовремено и често користите прашања, што предизвикува системот да го спречи вашиот уред да пристапи до оваа веб -страница.
(2) Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако ја видите оваа слика: "", Ова значи дека серверот на оваа веб -страница не го завршил одржувањето. Почекајте околу 1 минута пред да ја освежите страницата и обидете се повторно.
「 Опис на функцијата на веб -страницата - 3 」: Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако има барем еден логистички пакет што не може да ги најде информациите за следење на логистиката, можете да го користите копчето [Длабоко пребарување], но можеби ќе треба да почекате подолго!
「 Помош и упатства 」: Ако можете да ги најдете информациите за следење на пакетот користејќи ја официјалната веб -страница за логистика на DHL, но не можете да ги најдете информациите за следење на пакетот користејќи ја оваа веб -страница, испратете е -пошта за да ми ја кажете оваа ситуација: "PyShine@foxmail.com".
Формат на содржина на е -пошта: "Детална веб -страница на официјалната логистичка веб -страница на [Италија GLS Express/ GLSIT Експрес]" + "Дајте ми 3 броеви за следење на [Италија GLS Express/ GLSIT Експрес]. (Овие 3 броеви за следење на логистика мора да бидат способни да ја користат официјалната веб -страница за логистика на веб -страницата на компанијата за да ги најдат информациите за следење на пакетите, и сите 3 пакети се доставени до нивните дестинации!)".
Ние ќе се справиме и ќе одговориме на вашите прашања што е можно поскоро откако ќе ја добиеме вашата е -пошта! Ви благодариме за поддршката и разбирањето!!

「 Декларација за релевантни закони 」: Оваа веб -страница не е официјална логистичка веб -страница на [Италија GLS Express/ GLSIT Експрес]. Ние не учествуваме во логистичките операции на компанијата. Оваа веб -страница е само платформа за следење и пребарување на логистички пакети и ви обезбедува бесплатни услуги за следење логистички пакети.
Ако имате други прашања во врска со вашиот логистички пакет [Италија GLS Express/ GLSIT Експрес], ве молиме контактирајте го официјалниот телефонски сервис на логистичката компанија директно: 「www.gls-italy.com」。

Copyright © www.pptrack.net
「*WebVisitedCounting*」