简体中文 | English | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית
Ndjekja e parcelave në Kinë, Ndjekja e parcelave EMS të Kinës

Mund të gjurmoni dhe kërkoni deri në 100 pako logjistike China Post në të njëjtën kohë!
Kërkesa për numrin e provës: RC123456789CN
Mos harroni URL-në e faqes në internet: www.pptrack.net
Paketat postare ose paketat EMS nga vendet e tjera në Kinë, dhe paketat postare ose paketat EMS nga Kina në vendet e tjera mund të gjenden këtu.
Rreth "Paketës Ajrore të Kinës Post"
Parcela China Post Air është shërbimi ndërkombëtar i transportit të parcelave postare të China Post bazuar në më pak se 2KG. Ajo i përket kategorisë së parcelave ajrore postare dhe është një shërbim ekonomik ndërkombëtar i ofrimit të shprehur. Mund të arrijë në pika të ndryshme postare në më shumë se 230 vende dhe rajone në të gjithë botën.

avantazh 1: Shërbimet globale mund të ofrojnë paketa për klientët në pothuajse çdo vend ose rajon në botë, për aq kohë sa ekziston një zyrë postare.
avantazh 2: Shtë e lehtë për të operuar, dhe standardi i karikimit është uniform global, nuk llogarit peshën e parë dhe peshën e vazhdueshme, gjë që zvogëlon koston e funksionimit të kontabilitetit të mallrave.
avantazh 3: Transporti është i ulët, dhe ka një avantazh absolut të çmimeve në krahasim me shpërndarjen tjetër ndërkombëtare të shprehur.
e metë 1: Ekzistojnë kufizime në peshë. Pesha e paketës nuk duhet të kalojë 2 kg.
e metë 2: Koha e dorëzimit është më e gjatë.
Rreth "China EMS"
EMS (Express Mail Service). Shtë një shërbim ndërlidhës vendas nën juridiksionin e UPU-së.Ai është një shërbim ndërlidhës i ofruar nga China Post në Kinë.
Ky biznes ka përparësi në dogana, aviacion dhe pjesë të tjera, dhe u siguron klientëve letra urgjente të brendshme dhe ndërkombëtare me cilësi të lartë, dokumente, dokumente financiare, mallra dhe dokumente dhe materiale të tjera.

avantazh 1: Marka është e njohur dhe e besueshme. Biznesi mund të mbulojë më shumë se 200 vende dhe rajone në të gjithë botën. I gjithë procesi ndiqet, dhe afati kohor është i garantuar.
avantazh 2: Aftësia e zhdoganimit është e fortë, posta EMS gëzon të drejtën e zhdoganimit të përparësisë, doganat kanë stacionuar personel special në post për të mbikëqyrur shpërndarjen e shprehur dhe të shpejtojnë efikasitetin e dorëzimit të shprehur.
avantazh 3: Faturimi bazohet në peshimin aktual, dhe vëllimi i paketës mund të injorohet.
e metë 1: Transporti është më i shtrenjtë, dhe metoda e faturimit është malli i parë i rëndë plus ngarkesa e rëndë.
e metë 2: Pesha është e kufizuar në 30 kg. Paketat mbi 30 kg nuk mund të përdorin shërbimin EMS.
e metë 3: Kufiri i madhësisë së paketave, paketat që tejkalojnë madhësinë kufi nuk mund të përdorin shërbimin EMS.

© Copyright PPTRACK.NET Rights Reserved